Clubnaam:

 • V.C. Nazareth-Eke
 • Stamnummer: 4281
 • Clubkleuren: blauw-blauw-blauw

Voetbalterreinen:

 • Gemeentelijk sportcomplex Nazareth
 • Drapstraat 88 - 9810 NAZARETH
 • Kantine: 09 385 67 22
 • Rekn.: BE15 1030 1997 8230
 • BTW BE 0448.456.734

Gerechtigde correspondent (G.C.):

Secretariaat:

 

Aansluiting nieuwe speler/nieuw lid

Reeds aangesloten leden bij V.C. Nazareth-Eke hoeven het invulformulier niet invullen.

 1. Nieuwe spelers vanaf 12 jaar zullen eerst in samenspraak met de jeugdcoördinator/trainer een testtraining afleggen. Spelers van eerste ploegen worden binnen de raad van bestuur geselecteerd. Eerste drie trainingen zijn gratis.
 2. Vul het invulformulier 'gegevens nieuw lid' in en klik op verzenden.
  Indien ouder dan 12 jaar is het van Voetbal Vlaanderen verplicht om ons de voorzijde van de (KIDS)-ID-kaart te bezorgen. Neem een scan of foto hiervan en stuur deze door naar het secretariaat via info@vcnazaretheke.be
 3. Na ontvangst van de aan de club bezorgde gegevens (en indien +12 ook de voorzijde van de ID-kaart) zal het secretariaat contact opnemen voor een eventuele definitieve aansluiting bij de club en de voetbalbond. Handtekening voor bevestiging van aansluiting gebeurd via een email en de dan aangevraagde sms-code - via Voetbal Vlaanderen - naar speler indien +18, of naar de wettige vertegenwoordiger.

Ploegen Lidgeld seizoen 2022-2023
U6 € 215 (één training per week)
U7 tot U17 € 290
U21 € 300
2de reserven (Beloften) € 300
Dames eerste ploegen € 290
Heren eerste ploegen € 300
3de reserven € 265

Rekeningnummer voor betaling

 • BE15 1030 1997 8230
 • NICABEBB
 • vzw Voetbalclub Nazareth-Eke
 • Drapstraat 88, 9810 Nazareth

Vermelding: naam + voornaam + ploeg

Het is een vaststaand feit dat het lidgeld niet alle kosten dekt die V.C. Nazarethe-Eke maakt op een voetbalseizoen. Denk daarbij ook aan de kosten voor scheidsrechters, infrastructuur, (gediplomeerde) trainers, energie- en onderhoudkosten van terreinen, en zo meer.

Leden van V.C. Nazareth-Eke dienen vóór 31 juli hun lidgeld te vereffenen.

Bij betaling kan de inschrijving, administratief m.b.t. verzekering en Voetbalbond uitgevoerd worden. Bij niet-betaling zal vanaf 30 september een speler NIET worden opgesteld in zijn ploeg en een extra administratieve kost van 25 euro gevraagd worden.

Spelers worden ingeschreven volgens leeftijd in de daartoe horende groep. Uitzonderingen hierop moeten door het Bestuur goedgekeurd worden. Elk nieuwe speler heeft recht op drie gratis oefentrainingen, alvorens te beslissen over een eventuele aansluiting. Zolang de club geen goedkeuring van de voetbalbond heeft ontvangen m.b.t. de inschrijving van de speler, mag deze niet opgesteld worden voor een wedstrijd.

Aansluitingen vanaf 1 januari

Nieuwe leden die vanaf januari aansluiten krijgen een vermindering op het lidgeld.


Voor lidgelden aanvaard de club ook vrijetijdscheques
van de gemeente Nazareth.

Terugbetaling gedeelte van het lidgeld of sportkamp

V.C. Nazareth-Eke probeert het maximale aan te doen om u de kans te geven een gedeeltelijke terugbetaling bij de mutualiteit aan te vragen van een gedeelte van het inschrijvingsgeld bij onze sportclub. Neem contact op met het secretariaat om een ingevuld document te ontvangen.

Tussenkomst eerste inschrijving bij een jongerenvereniging

Het gemeentebestuur Nazareth kent een toelage toe aan kinderen en jongeren die zich voor het eerst bij een erkende jongerenvereniging of een vereniging met erkende jongerenwerking inschrijven, tot het jaar waarin ze 16 jaar worden.