Inschrijven nieuwe leden

Reeds aangesloten leden bij V.C. Nazareth-Eke hoeven het invulformulier niet invullen.

  1. Nieuwe spelers vanaf 12 jaar zullen eerst in samenspraak met de jeugdcoördinator/trainer een testtraining afleggen. Spelers van eerste ploegen worden binnen de raad van bestuur geselecteerd. Eerste drie trainingen zijn gratis.
  2. Vul het invulformulier 'gegevens nieuw lid' in en klik op verzenden.
    Indien ouder dan 12 jaar is het van Voetbal Vlaanderen verplicht om ons de voorzijde van de (KIDS)-ID-kaart te bezorgen. Neem een scan of foto hiervan en stuur deze door naar het secretariaat via info@vcnazaretheke.be
  3. Na ontvangst van de aan de club bezorgde gegevens (en indien +12 ook de voorzijde van de ID-kaart) zal het secretariaat contact opnemen voor een eventuele definitieve aansluiting bij de club en de voetbalbond. Handtekening voor bevestiging van aansluiting gebeurd via een email en de dan aangevraagde sms-code - via Voetbal Vlaanderen - naar speler indien +18, of naar de wettige vertegenwoordiger.

Inschrijvingsgeld

Ploegen Lidgeld seizoen 2024-2025
U6 € 300 (één traning in de week)
U7 tot U17 € 375
U21 € 375
2de reserven (beloften) € 375
Dames eerste ploeg € 375
Heren eerste ploegen € 375
3de reserven € 300

Rekeningnummer voor betaling - dit rekeningnummer is nieuw vanaf mei 2024

  • BE67 0688 9653 8287 
  • NICABEBB
  • vzw Voetbalclub Nazareth-Eke
  • Drapstraat 88, 9810 Nazareth

Vermelding: naam + voornaam + ploeg

Vrijetijdscheques gemeente Nazareth

Voor lidgelden aanvaard de club ook vrijetijdscheques van de gemeente Nazareth.

Inschrijven Multimove

Opmerkingen in verband met lidgeld

Het is een vaststaand feit dat het lidgeld niet alle kosten dekt die V.C. Nazarethe-Eke maakt op een voetbalseizoen. Denk daarbij ook aan de kosten voor scheidsrechters, infrastructuur, (gediplomeerde) trainers, energie- en onderhoudkosten van terreinen, en zo meer.

Leden van V.C. Nazareth-Eke dienen vóór 31 juli hun lidgeld te vereffenen.

Bij betaling kan de inschrijving, administratief m.b.t. verzekering en Voetbalbond uitgevoerd worden. Bij niet-betaling zal vanaf 30 september een speler NIET worden opgesteld in zijn ploeg en een extra administratieve kost van 25 euro gevraagd worden.

Spelers worden ingeschreven volgens leeftijdscategorie. Uitzonderingen hierop kunnen met jeugdcoördinatoren besproken worden en zullen in de jeugdwerking goedgekeurd worden.

Elke nieuwe spelers heeft recht op drie gratis oefentrainingen, alvorens te beslissen over een eventuele aansluiting. Tijdens deze oefentrainingen is de speler wel NIET verzekerd tegen kwetsuren. Zolang de club geen goedkeuring van de voetbalbond heeft ontvangen m.b.t. de inschrijving van de speler, mag deze niet opgesteld worden voor een wedstrijd.

Aansluitingen vanaf 1 januari

Nieuwe leden die vanaf januari aansluiten krijgen een vermindering op het lidgeld.

Eerste inschrijvingen jongerenvereniging

Het gemeentebestuur Nazareth kent een toelage toe aan kinderen en jongeren die zich voor het eerst bij een erkende jongerenvereniging of een vereniging met erkende jongerenwerking inschrijven, tot het jaar waarin ze 16 jaar worden.

Meer info via https://www.nazareth.be/leren-en-ontspannen/beleven/verenigingen-vinden/jeugdverenigingen/premie-voor-eerste-lidgeld-jeugdvereniging